Om The Pancake Man

Halløj Pandekage Elsker

Mit navn er Michael Sean Collins  og jeg er  ´The Pancake Man`

Lidt om Mig;

Som i måske kan tyder fra navnet er jeg ikke Dansker, jeg er født og opvokset i England, hvor min tilgangs sted var en lille landlige idyl som hedder Cheadle Hulme, et forstad til Manchester.

Jeg er halv irer da min mor Josephine var fra Kildare i syd Irland eller Eire.

Fra tidlige barnsben lå det naturligt til at laver mad derhjemme, dog var det ikke mit drømme at blive kok, det kom til efter et sommer på Jersey, på kanal øerne som 15 årige, hvor jeg både arbejdet som opvasker på et restaurant i Skt. Helier som senere førte til et job som Tjener elev på The Waters Edge Hotel i Bouley Bay  efterfulgte af et ophold i syd Frankrig hvor jeg arbejdet som Køkken assistent sammen med Fransk og Engelske kokke som virkelige gave mig bide på tænding

På mit retur til Manchester, tilmeldte jeg mig kokke/ Tjener skole på fuldtids undervisning hvor man skulle have job i weekenderne for at kunne gennemføre kursus på 2 år, efter 2 års hård arbejde uden fri dage var jeg både udelærte Kok og Tjener.

Rejselysten igen viste sig og jeg meldte mig til flåden, hvor jeg var i 4 år som kok/ tjener/ steward, og sejlede de syv verdens have, en ægte skipper skræk.

Oplevelse var mange

Siden den tid har jeg helligede mig kokke faget.

Med sammenlagte 30 år i bagagen i kokkefaget kan jeg lidt af hvert og er meget sæsons inspireret, mange ingredienser i mit pandekage kommer fra mine eget have og er lavet med kærlighed og respekt for råvare.

Ellers bruger jeg, så meget det kan lade sig gøre, lokale avler som Lolle frugt, Enghavegård, Dalbakkegaard, Lammehaven, Tårup plantagen mm. Altid med hensyn til de god velsmagende råvare dyrket med ærlighed og respekt for vores natur.

Jeg kan derfor tilbyde ALT indenfor festligheder og sammenkomster både som totalt leverandør af netop Deres arrangement hvor Pandekage vogn kunne indgår enten som festlige forret,  dessert eller natmad.

Menuer findes på menu siden opdelt efter sæson

Hilsen

Michael Sean Collins

The Pancake Man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi Ses På Gade & Stræde

Gourmet Mad & Søde Pandekage
Soft Ice, Kolde & Varme Forfriskninger
Catering & Events